Hoe wil jij verzekerd zijn? 
Kantoor Weltevree zorgt voor een passende oplossing en een uitstekende service


Contact

10

Maandag - Vrijdag

09:00 - 17:00

Vragen? Bel ons

0598-235425

Verzekeringen

Bij Kantoor Weltevree begrijpen we dat het belangrijkste van een verzekering is dat deze afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Je wilt niet onderverzekerd zijn maar ook zeker niet oververzekerd. Daarom bespreken we altijd: wat wil je verzekeren en welke risico's kun je zelf dragen? Samen evalueren we wat essentieel is en wat overbodig lijkt. Met een helder inzicht in de wereld van verzekeringen helpen we je bij het maken van een weloverwogen keuze. Ook na het afsluiten – bijvoorbeeld bij schade – staan we voor je klaar. Want juist dan heb je het écht nodig.

Advies op maat

Kantoor Weltevree werkt samen met diverse verzekeraars, waardoor we in staat zijn om een op maat gemaakt pakket voor je samen te stellen. Ons uitgangspunt is dat het bij jou moet passen. Of je nu bereid bent wat risico te nemen voor premiekorting of liever het zekere voor het onzekere neemt, we bespreken samen wat het beste bij jouw situatie past. We leggen je de verschillen uit en geven advies over de beste optie voor jou.

Wij geven altijd een onafhankelijk advies, waarbij we elke verzekeringsbehoefte in overweging nemen. Daarbij bieden we een breed scala aan verzekeringsoplossingen, waaronder:

● inkomensverzekeringen

● schadeverzekeringen

● levensverzekeringen

● lijfrente


Goed verzekerd én kosten bespaard

Review van H. Damen

“Wij hebben een uitstekende ervaring met Tessa. De uitleg over de verzekeringen en de nadere uitleg over polisvoorwaarden zijn zeer duidelijk geweest. Bovendien is haar advies voor ons verzekeringspakket heel kostenbesparend gebleken.”Dankzij regelmatige checks en contact zorgen wij ervoor dat je de juiste dekking behoudt en dat we op veranderingen anticiperen.

Heb je je verzekeringen elders afgesloten? Geen probleem! Bij Kantoor Weltevree ben je altijd welkom voor advies. Of het nu gaat om een second opinion voor verzekeringsadvies of hulp bij schade, we staan paraat om jouw vragen te beantwoorden en je de beste oplossingen te bieden.

Kantoor Weltevree: jouw partner voor alle verzekeringen. Neem nu contact op en ontdek wat een betrokken adviseur voor je kan betekenen.

25+

Jaar ervaring

5

Team van 5 dames

600+

Weltevree klanten

Copyright 2023 В www.kantoorweltevree.nl - Realisatie OnlineBouwers