Welke woonwens heb jij? 
Kantoor Weltevree zorgt voor de hypotheek waarmee jouw droomhuis betaald kan worden


Contact


10

Maandag - Vrijdag

09:00 - 17:00

Vragen? Bel ons

0598-235425

Hypotheken

Ben je op zoek naar een geschikte hypotheek? Bijvoorbeeld omdat je:

● wilt gaan verbouwen;
● je maandlasten wilt verlagen;
● je woning wilt behouden na scheiding;
● jouw droomwoning hebt gevonden.


Dan ben je bij Kantoor Weltevree in goede handen. Wij staan voor je klaar om je door het hele proces te loodsen en je woonwensen te vervullen.

Wij begrijpen dat jouw financiële situatie uniek is. Daarom bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies, zodat je de hypotheek vindt die perfect past bij jouw behoeften. Met toegang tot meer dan 40 aanbieders kunnen we de beste opties voor je vergelijken en adviseren.

Wil je volledig ontzorgd worden en je vooral richten op de leuke voorbereidingen? Dan nemen we alles uit handen. We regelen een taxateur, zorgen voor een soepele afhandeling van documenten zoals de werkgeversverklaring en bewaken strakke tijdslijnen. Jij kunt meer genieten van het proces, zonder stress.

Wij staan voor 100% eerlijkheid. Als iets niet haalbaar is of krap wordt, vertellen we je dat gewoon. We geloven in realistische verwachtingen en transparantie tijdens het hele traject. Zo weet je precies waar je aan toe bent.


Starters

Voor starters nemen we ruim de tijd. We begrijpen dat dit jouw eerste stap op de huizenmarkt is en we willen dat je daar graag bij helpen. Als starter krijg je bij ons een uniek aanbod: kosteloze hulp bij de aankoop van je eerste woning.

We zijn bekend bij makelaars en helpen je met een sterk bod, inclusief het beargumenteren ervan zodat het eruit springt. Als je een specifiek bod doet kunnen we je inzicht geven in de impact daarvan op je maandelijkse lasten. Zo begeleiden we je stap voor stap om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt.

Of het nu gaat om een annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek of het voortzetten van oudere hypotheekvormen, wij hebben de expertise om je te begeleiden naar de juiste keuze.

Een eerlijk en haalbaar advies, zonder gladde praatjes, dure woorden, vaktermen en addertjes onder het gras.Ontspannen aankoop van ons eerste huis

Review van Jula en Xander

“Tessa heeft ons vanaf het eerste gesprek aan de hand meegenomen door alle fasen van een eerste huis kopen. Zij vertelde ons waar we aan moesten denken, welke keuzes gemaakt moesten worden en waar we goed bij stil moesten staan. Door het in hapklare brokken onder te verdelen zijn we ontzettend relaxt door het proces geleid. Een prettige samenwerking waar wij een hoop aan hebben gehad, waar we in de toekomst natuurlijk vaker gebruik van gaan maken en een samenwerking die we iedereen aanbevelen!”


25+

Jaar ervaring

5

Team van 5 dames

600+

Weltevree klanten

Copyright 2023 В www.kantoorweltevree.nl - Realisatie OnlineBouwers