Welk doel wil jij graag behalen? 
Kantoor Weltevree ondersteunt ondernemers bij het kopen van een woning en het opbouwen van vermogen


Contact


10

Maandag - Vrijdag

09:00 - 17:00

Vragen? Bel ons

0598-235425

Ondernemers

Ondernemen gaat gepaard met unieke financiële uitdagingen. Daarom biedt Kantoor Weltevree gespecialiseerd advies voor alle financiële en verzekeringstechnische vraagstukken. Als ondernemer kan je bij ons onder andere terecht voor:

● hypotheekaanvragen
● pensioenopbouw
● zakelijke verzekeringen
● arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we exact weten waar we op moeten letten. Daardoor weet je zeker dat je goed verzekerd bent. En begeleiden we je bij een hypotheekaanvraag? Dan is de slagingskans heel hoog. Neem nu vrijblijvend contact op en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Hypotheekaanvraag voor ondernemers

Onze expertise in het begeleiden van ondernemers bij hypotheekaanvragen is ongeëvenaard. We begrijpen dat niet iedere bank geschikt is voor ondernemers, en daarom putten we uit een schat aan ervaring om de beste opties voor jouw situatie te vinden.

Ons doel is niet alleen om je te voorzien van hypotheekadvies, maar om het proces soepel te laten verlopen en de kans op succes aanzienlijk te vergroten.

Een positieve ervaring als ondernemer

Review van W. G.

“Als ondernemer is mijn ervaring dat het aanvragen van een hypotheek een lang en moeizaam proces is. Maar bij Weltevree heb ik een geheel nieuwe positieve ervaring mogen ondervinden. Ik ben zeer positief over hoe professioneel en snel dit proces is verlopen. Tessa is een ware tijger die haar tanden in jouw toekomst zet, chapeau!”

Zakelijke verzekeringen

Wij geven verzekeringsadvies voor zowel particulieren als ondernemers. We werken samen met verschillende verzekeraars en we kunnen een gepersonaliseerd verzekeringspakket voor je samenstellen. Natuurlijk zijn we hierin volledig onafhankelijk.

Heb je al een pakket aan zakelijke verzekeringen en wil je dit eens goed laten bekijken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nemen samen je verzekeringen door en bespreken of dit bij jouw huidige situatie past. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ga dan naar de pagina verzekeringen .

Een up-to-date verzekeringsportefeuille

Review van Bart D. Frans

“Plezierige & persoonlijke aanpak waarbij onze zakelijke verzekeringsportefeuille uitgebreid is gescreend en is aangevuld. Van harte aan te bevelen!”

Pensioenopbouw

Wij adviseren je als ondernemer over je pensioenopbouw. Ook kunnen we jouw bedrijf adviseren en begeleiden bij pensioenvraagstukken voor werknemers. Denk hierbij aan het:

● uitleggen van de mogelijkheden aan je team;
● presenteren van opties voor pensioenaanvulling;
● implementeren van een effectief plan voor vermogensopbouw.

Heb je een pensioenvraagstuk en ben je nieuwsgierig wat wij hierin voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

25+

Jaar ervaring

5

Team van 5 dames

600+

Weltevree klanten

Copyright 2023 В www.kantoorweltevree.nl - Realisatie OnlineBouwers