Welke uitdaging heb jij?
Kantoor Weltevree loodst je door je relatiebreuk of conflict heen


Contact


10

Maandag - Vrijdag

09:00 - 17:00

Vragen? Bel ons

0598-235425

Mediation

Zoek je begeleiding om een echtscheidingsproces of het verdelen van nalatenschap zo soepel mogelijk te laten verlopen? Ik bied laagdrempelige en nuchtere bemiddeling waarbij rust, overzicht en samenwerking centraal staan.

Een echtscheiding of het verdelen van nalatenschap kan complex zijn en verschillende gevoelens oproepen. Ik bied niet alleen ondersteuning bij het indienen van het echtscheidingsverzoek, maar begeleid je door het volledige proces. Het doel? Rust creëren, overzicht bewaren en samen tot oplossingen komen. Ik zorg voor een neutrale aanpak waarbij alle betrokkenen zich gehoord voelen.

Bemiddeling met financieel advies

Wat mijn dienst uniek maakt is de koppeling van mediation en financieel advies. In tegenstelling tot de traditionele aanpak waarbij je huiswerk krijgt om financieel advies in te winnen, bied ik beide diensten onder één dak. Of het nu gaat om het uitkopen van een koopwoning of het beoordelen van de haalbaarheid van financiële afspraken, je hebt alles wat je nodig hebt op één plek. Ik zorg ervoor dat alle financiële afspraken praktisch en realistisch zijn, met het oog op een soepele afhandeling van het proces.

Heb je een eigen financieel adviseur? Dat is natuurlijk geen probleem. Ik weet precies welke informatie jouw adviseur nodig heeft en zorg voor een heldere informatieoverdracht.

Ik ben aangesloten bij het ADR register. Je bent dus verzekerd van begeleiding door een gekwalificeerde mediator met een bewezen staat van dienst.

Bij Kantoor Weltevree kies je voor mediation met rust, overzicht en persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces.

25+

Jaar ervaring

5

Team van 5 dames

600+

Weltevree klanten

Copyright 2023 В www.kantoorweltevree.nl - Realisatie OnlineBouwers