Hoe kunnen wij helpen?
Kantoor Weltevree helpt graag bij diverse financiële vraagstukken


Contact


10

Maandag - Vrijdag

09:00 - 17:00

Vragen? Bel ons

0598-235425

Tessa de Rue

Ik ben Tessa de Rue, 41 jaar, opgegroeid in Veendam en sinds 2006 werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2019 besloot ik mijn eigen weg in te slaan door Kantoor Weltevree op te richten.

Mijn drijfveer was de behoefte om klanten op mijn eigen manier te helpen: met begrijpelijk financieel advies dat ervoor zorgt dat ze écht tevreden de deur uitgaan. De naam Weltevree zegt het eigenlijk al: ik vind het belangrijk dat mijn klanten weltevree zijn én blijven. Ik geloof in het opbouwen van langdurige klantrelaties. Niet alleen omdat dit het contact leuker en makkelijker maakt, maar ook omdat ik zo betere dienstverlening kan bieden.

Paars is mijn favoriete kleur, omdat het voor mij warmte en gezelligheid symboliseert. Deze elementen zijn ook terug te vinden in mijn persoonlijke leven. Ik ben getrouwd met Léon, en samen met onze vier kinderen en heel wat dieren wonen we op een prachtige plek aan het Beneden Verlaat in Veendam.

In mijn vrije tijd rijd ik graag paard, omringd door de prachtige natuur die onze omgeving biedt. Verder houd ik van lezen, koken, lekker eten en een goed glas rode wijn op z'n tijd. Het creëren van een geborgen en tevreden sfeer in zowel mijn werk als mijn privéleven is voor mij van onschatbare waarde.

25+

Jaar ervaring

5

Team van 5 dames

600+

Weltevree klanten

Copyright 2023 В www.kantoorweltevree.nl - Realisatie OnlineBouwers